Workshop Feedforward

Workshop Feedforward

Motor voor je team


Feedback gebruiken we vaak om terug te kijken op een situatie die we hebben meegemaakt. Het gaat over je persoonlijkheid of je werk en raakt over het algemeen de negatieve aspecten: wat ging niet goed, waarom dit gedrag, welke tekortkomingen zijn er, om er enkele te noemen. We vinden het lastig en ervaren het als kritiek op iets wat al is geweest. Je kunt er van leren, maar je kunt het niet meer veranderen.


Wil je betekenisvolle veranderingen bereiken dan is daarvoor meer nodig dan eenvoudigweg de fouten uit het verleden afleren. Je moet nog iets toevoegen en dat is de toekomst. Je met feedback richten op de toekomst met zijn ongelimiteerde kansen vraagt altijd een omweg via het verleden. Met feedforward is die omweg niet nodig. Feedforward helpt je om sneller je doelen en je gewenste resultaten te bereiken.


De positieve benadering zorgt voor een meer open en stimulerende houding in je team. Er is meer erkenning en waardering voor elkaar. Het vertrouwen in elkaar groeit en het vergroot het gevoel van veiligheid. Je mag zijn wie je bent en je kunt je kwaliteiten nog beter inzetten. Door het bewust en regelmatig in je team toe te passen, zorgt feedforward voor een krachtige en dynamische motor die de mensen én het team in staat stellen om het allerbeste uit zichzelf te halen.


Opbrengst


Na afloop van deze praktische en interactieve workshop

• weet je wat feedforward is en heb je ervaren hoe het werkt

• weet je hoe je het kunt toepassen in je team

• weet je hoe feedforward bijdraagt om samen als team je gewenste doelen en

   resultaten te bereiken 


Voor wie


Voor teams die een krachtige positieve stap willen zetten in samenwerken.


Praktische informatie


Duur:  3 uur


Investering: deze is afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en overige wensen. Vraag een offerte.