Trainingen


Programma's, trainingen en workshopsInspiring Change biedt diverse diensten aan, zowel online als live, waaronder individuele programma's en groepsprogramma's. De trainingen en workshops van Inspiring Change zijn gericht op beleving. Je ontdekt en ervaart nieuwe inzichten die bijdragen aan verandering in mensen, teams en organisaties. Essentie is de mens met een helder doel voor zichzelf, die zijn kwaliteiten kan en mag inzetten en bereid is om te leren. Dat maakt de programma's van Inspiring Change krachtig.


Webinar SOAR (online)

In dit webinar maak je in een uur kennis met SOAR, het positieve alternatief voor de SWOT-analyse. Je leert hoe deze benadering anders en krachtiger is (Lees verder...)


Programma Strength-based Lean

Een tweedaags voor Nederland uniek programma dat je een nieuwe frisse impuls geeft om verbeteren van processen met Lean met meer creativiteit en betrokkenheid uit te voeren en een verbinding maakt met Enterprise Excellence. (Lees verder...)


Programma Stimulerend Auditen

In dit programma voor ervaren auditors krijg je een model aangereikt waarin je op zoek gaat naar dat wat wél werkt, wat succesvol is en wat inspireert om met passie te werken. Dit programma kun je individueel of als groepsprogramma volgen. (Lees verder...)


Workshop Feedforward

Feedforward helpt je om sneller doelen en resultaten te bereiken. De workshop richt zich op teams die een krachtige positieve stap willen zetten in samenwerken. (Lees verder...)


Workshop Krachtige vragen stellen

Deze workshop richt zich op het kunnen toepassen van krachtige positieve vragen in je eigen werkomgeving. Als je krachtige vragen stelt op de juiste manier en op het juiste moment zul je merken dat je veel gemakkelijker in een prettig gesprek terecht komt. (Lees verder...)


Workshop SOAR

In deze workshop ervaar je hoe de positieve benadering van SOAR het proces van strategische planning voor jou, je team en je organisatie versterkt. (Lees verder...)


Ervaringsdag Appreciative Inquiry

Beleef zelf op deze dag hoe Appreciative Inquiry je op zoek laat gaan naar de energie in de mensen en de organisatie en zo helpt om samen te bewegen en te groeien in de richting van de gewenste toekomst. (Lees verder...)


Incompany

Alle trainingen, workshops en programma's zijn ook in-company mogelijk. De inhoud stemmen we samen af en laten we aansluiten bij de wensen van de organisatie.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op.