Over ons

Even voorstellen


Mijn naam is Theo van den Eijnden, zelfstandig professional, verbinder en mensen-mens. Ik enthousiasmeer en inspireer, kijk graag vooruit en ben geïnteresseerd in toekomstige ontwikkelingen. Veranderen, verbeteren en innoveren van organisaties, teams en mensen is mijn drijfveer. Leren en ontwikkelen van mensen speelt bij mij steeds een vooraanstaande rol. In mijn visie zit de kracht van een organisatie in de kwaliteiten en talenten van de mensen die er werken.


Twintig jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Appreciative Inquiry. Ik ben me hierin verder gaan verdiepen en heb inmiddels vele workshops en trainingen gegeven waarin deze waarderende benadering de basis vormde. 


Ik heb meegewerkt aan het Europese Grundtvig Project “Co creating a Learning society: from implementation to innovation”. Doel van dit project was om het gebruik van strength-based change en leerbenaderingen in volwasseneneducatie te verspreiden in Europa.


Met Inspiring Change richt ik mij vooral op de kracht van vragen stellen in het bedrijfsleven en onderwijs. PARTNERS

Bij mijn opdrachten en trainingen werk ik samen met professionals

die werken met dezelfde passie en drive, aansluiten bij mijn vakgebied en

gericht zijn op de toekomst


Almond Insight is gevestigd in Londen en verzorgt wereldwijd consultancy en training in Strength-based Lean Change.

LEAN Nederland verzorgt Orange, Green, Blue en Black Belt Lean en Six Sigma trainingen. Zij doen dit op geheel eigen en inspirerende wijze.

Investors in People is het keurmerk voor high performance in business en people management.